Welkom

Welkom op de website van Loonbedrijf Lucas Stuut & Zn. v.o.f.

Wij zijn een bedrijf dat werkzaam is in de agrarische sector. Daarnaast voeren we werkzaamheden uit in het grondverzet, transport, gladheidsbestrijding en cultuurtechnische werkzaamheden. Ook verhuren we zeefmachines en hoogwerkers en kunnen we een groot aantal soorten rijplaten leveren. Verder beschikken we over een eigen zand en grond opslag en kunnen we allerlei soorten grondstoffen leveren. We beschikken ook over een eigen vaste weegbrug die we in kunnen zetten bij het wegen van allerlei verschillende transportbeweging.

 

Het bedrijf is in 1985 door Lucas Stuut opgericht vanuit een melkveehouderij en pluimveemesterij. Inmiddels zijn ook de zonen van Lucas; Rien, Kor en Henk al weer een groot aantal jaren werkzaam binnen het bedrijf. Daarnaast zijn er ongeveer 18 personen jaarrond vast in dienst. Doordat de basis van het loonbedrijf ligt in de veehouderij, weten wij goed wat de klant van ons verlangt en hoe wij op de vraag kunnen inspelen.

Directie en personeel Loonbedrijf Lucas Stuut & Zn. v.o.f.